Memoriam Dr. Viola Frymann D.O.

Beste collegae, studenten, belangstellenden,

Dr. Viola Frymann DO is zaterdag 23 januari 2016 overleden.
Dr. Viola Frymann heeft een weg geopend waarop de osteopathie haar de professionele pad kan volgen. Ze was een pionier … die haar hele leven heeft gewijd aan het verbeteren van het leven van kinderen en hun families. De herinnering aan haar zachtheid, haar discipline, haar vastberadenheid en haar bekwaamheid zijn altijd een groot voorbeeld geweest.
Ze heeft ons veel geleerd, vaak nam zij de verantwoordelijkheid die weinig anderen zou nemen.
Wij zijn ervan overtuigd dat er niets verloren zal gaan, dat haar inspanningen in onze gedachten zal blijven en dat we de mogelijkheid hebben om haar pad verder te ontwikkelen met dezelfde toewijding en deskundigheid. Ze heeft ons een erfenis nagelaten, en dat is een belangrijke erfenis: geloven in wat zij geloofde in de kracht van genezing, de kracht van de Osteopathie.
Goodbye Viola.