Kennismaking Osteopathie en College Sutherland

U kunt op verschillende manieren kennis maken met het vak Osteopathie en het College:

Open dagen

Regelmatig organiseert de opleiding voorlichtingsdagen, waar korte demonstratielessen worden gegeven. Hierdoor krijgt u een indruk van het niveau van de lessen. Tevens wordt de inhoud van het beroep osteopaat uiteengezet en kunt u vragen stellen aan docenten of studenten. De open dag begint met een uiteenzetting over het vak en de opleiding. Vervolgens worden in verschillende behandelkamers demonstraties gegeven. U krijgt de gelegenheid voor het stellen van vragen. Docenten, studenten en directie zijn aanwezig om uw (persoonlijke) vragen te beantwoorden. In verband met het aansluitende programma, verzoeken wij u op tijd aanwezig te zijn. De voorlichting start om 14.00 uur. U kunt zich opgeven via aanmelding open dag.

Eerstvolgende open dagen

  • 10 juni 2017 (10.00 – 13.00 uur)
  • 4 november 2017 ( 14.00 – 17.00 uur )
  • 10 februari 2018 ( 14.00 – 17.00 uur )
  • 12 mei 2018 ( 14.00 – 17.00 uur )

Locatie open dagen:
Contactweg 145, 1014 BJ te Amsterdam

Meelopen tijdens de lessen:

Wij nodigen u van harte uit om de opleiding te bezoeken, onze deuren staan open. Er is te allen tijde gelegenheid de lessen van College Sutherland bij te wonen. Hierdoor kunt u ook in de verschillende jaren een kijkje nemen.

Meelopen in de praktijk:

Bij de verschillende stageadressen van College Sutherland kunt u vrijblijvend een dag(deel) meelopen in de praktijk. Hierdoor krijgt u een indruk hoe het vak Osteopathie in de praktijk uitgevoerd wordt.

Introductiecursus:

Momenteel zijn we bezig om een nieuwe introductiecursus te organiseren, waarin u kennis kunt maken met de osteopathie. Deze cursus duurt doorgaans 2 dagen en vormt een theoretische en practische kennismaking met de wijze waarop de osteopaat onderzoekt en behandelt. Wanneer u geïnteresseerd bent om op de hoogte te worden gehouden van ons cursus aanbod, stuurt U dan een e-mail naar info@college-sutherland.nlo.v.v. interesse introductiecursus