Webinar over allergie & intolerantie

allergie-intolerantie

Voor iedereen die meer wil leren over allergieën en intoleranties met betrekking tot je voeding.

Op maandag 18 mei gaf Robert Muts om 19:00 uur een webinar over allergie en intolerantie.

Kijk het webinar hieronder terug

Inhoud van het webinar

In dit webinar leer je alles over het verschil tussen allergie en intolerantie. Robert behandelt in het webinar vragen als: wat zijn de veelvoorkomende allergieën? Hoe zit dat met lactose-intolerantie? Wat doen gluten en waar zitten ze in? Wat zijn nachtschaden? Wat zijn verborgen intoleranties? Hoe zit dat met soja? En tot slot, bestaan er medicijnen?

Bekijk hier de pdf met slides die tijdens het webinar zijn toegelicht.

Over de spreker

  • Robert Muts is directeur van het Integraal Medisch Centrum in Amsterdam en directeur van het College voor Osteopathie Sutherland en de Academie voor Mesologie. Zijn thesis van 1991 beschreef de werking van het BBRS in relatie tot therapie.