U kunt op verschillende manieren kennis maken met het vak Osteopathie en College Sutherland:

Open dagen

Regelmatig organiseert de opleiding voorlichtingsdagen, waar korte demonstratielessen worden gegeven. Hierdoor krijgt u een indruk van het niveau van de lessen. Tevens wordt de inhoud van het beroep osteopaat uiteengezet en kunt u vragen stellen aan docenten of studenten. De open dag begint met een uiteenzetting over het vak. Vervolgens worden in verschillende behandelkamers demonstraties gegeven. Daarna volgt een uitleg over de opleiding. U heeft vollop de gelegenheid voor het stellen van vragen. Docenten, studenten en directie zijn aanwezig om uw (persoonlijke) vragen te beantwoorden. In verband met het aansluitende programma, verzoeken wij u op tijd aanwezig te zijn.

U kunt zich hier  Aanmelden open dagen

Lees meer over de verschillende mogelijkheden om kennis te maken met de opleiding Osteopathie aan College Sutherland via deze pagina.

Evert Jan Ilbrink voormalig student

 

 

“Inspirerend, motiverend, coachend, kennis brengend, praktische voorbeelden, onderzoek en zelfreflectie.”

 

Evert-Jan Ilbrink, voormalig student College Sutherland

Meelopen tijdens de lessen

Wij nodigen u van harte uit om de opleiding te bezoeken, onze deuren staan open. Er is te allen tijde gelegenheid de lessen van College Sutherland bij te wonen. Hierdoor kunt u ook in de verschillende jaren een kijkje nemen.

Meelopen in de praktijk

Bij de verschillende stageadressen van College Sutherland kunt u vrijblijvend een dag(deel) meelopen in de praktijk. Hierdoor krijgt u een indruk hoe het vak Osteopathie in de praktijk uitgevoerd wordt.

Introductiecursus

Momenteel zijn we bezig om een nieuwe introductiecursus te organiseren, waarin u kennis kunt maken met de osteopathie. Deze cursus duurt doorgaans 2 dagen en vormt een theoretische en practische kennismaking met de wijze waarop de osteopaat onderzoekt en behandelt. Wanneer u geïnteresseerd bent om op de hoogte te worden gehouden van ons cursus aanbod, stuurt U dan een e-mail naar info@college-sutherland.nl o.v.v. interesse introductiecursus

Studiehulp via externe websites

Er zijn verschillende websites die je kunnen helpen bij het oriënteren op en kiezen van je opleiding. Wij maken je graag attent op de volgende websites: