Webinar over de (on)zin van diëten

Voor iedereen die meer wil leren over de zin en onzin van diëten.

Op dinsdag 2 juni gaf Robert Muts om 19:00 uur een webinar over de (on)zin van diëten.

Kijk het webinar hieronder terug

Inhoud van het webinar

In dit webinar leer je alles over de verschillende belangrijkste diëten van de afgelopen 50 jaar. Over een leven lang fit. Montignac, bloedgroepen, Atkins, Dr. Frank, Paleo, detoxen, raw-food, sapkuren, etc. Robert gaat in op vragen als: wat is er van alle ideeën overgebleven? Wat is er onderzocht, bewezen of achterhaald? Wat kunnen we ervan leren? En hoe kom ik tot gezonde voeding?

Bekijk hier de pdf met slides die tijdens het webinar zijn toegelicht.

Over de spreker

  • Robert Muts is directeur van het Integraal Medisch Centrum in Amsterdam en directeur van het College voor Osteopathie Sutherland en de Academie voor Mesologie. Zijn thesis van 1991 beschreef de werking van het BBRS in relatie tot therapie.