Webinar over Diabetes Mellitus

Voor iedereen die meer wil leren over Diabetes Mellitus.

Op maandag 15 juni gaf Robert Muts om 19:00 uur een webinar over Diabetes Mellitus.

Kijk het webinar hieronder terug

Inhoud van het webinar

In dit webinar leer je alles over suikerziekte: Diabetes Mellitus, type II. Tijdens het webinar gaat Robert Muts in op vragen als: wat is de alvleesklier en wat doet die met de bloedsuikerspiegel? Hoe wordt de bloedsuikerspiegel gereguleerd? Wat is hyper- en hypoglycaemie? Hoe zit dat met koolhydraten en wat is de glycaemische index van voeding? En bovenal: wat kun je er zelf aan doen, vooral in de preventie?

Bekijk hier de pdf met slides die tijdens het webinar zijn toegelicht.

Over de spreker

  • Robert Muts is directeur van het Integraal Medisch Centrum in Amsterdam en directeur van het College voor Osteopathie Sutherland en de Academie voor Mesologie. Zijn thesis van 1991 beschreef de werking van het BBRS in relatie tot therapie.