Webinar over rugklachten en de buik

Voor iedereen die meer wil leren over rugklachten die ontstaan vanuit de buik.

Op maandag 29 juni gaf Robert Muts om 19:00 uur een webinar over rugklachten en de buik.

Kijk het webinar hieronder terug

Inhoud van het webinar

In dit webinar leer je alles over de relatie van rugklachten en de buik. Robert Muts stelt dat 80% van de rugklachten uit de buik komt. In dit webinar gaat hij daarop in. Hij vertelt over hoe de rug is opgebouwd, wat de buik doet met de rug en hoe het kan dat je geen buikklachten, maar wel rugklachten hebt. En waarom die steeds terugkomen.

Bekijk hier de pdf met slides die tijdens het webinar zijn toegelicht.

Over de spreker

  • Robert Muts is directeur van het Integraal Medisch Centrum in Amsterdam en directeur van het College voor Osteopathie Sutherland en de Academie voor Mesologie. Zijn thesis van 1991 beschreef de werking van het BBRS in relatie tot therapie.