Webinar met tips voor de coronacrisis

immuniteit corona

Op zoek naar tips voor je gezondheid tijdens de coronacrisis? Kijk mee met ons webinar.

Op maandag 14 september gaf Robert Muts om 19:00 uur een webinar over tips voor de coronacrisis.

Kijk het webinar terug

Inhoud van het webinar

De coronacrisis is nog niet over, het virus blijft rondwaren. Oplossingen van wetenschap en farmacie zijn er (nog) niet. Je eigen lijf heeft oplossingen, maar daar moet je wel voor zorgen. Tijd voor een aantal tips hoe je de weerstand kunt optimaliseren, hoe je zekerder door de tijden heen komt en hoe kennis de rust kan bewaren.

Bekijk ook de pdf met slides van het webinar.

Over de spreker

  • Robert Muts is directeur van het Integraal Medisch Centrum in Amsterdam en directeur van het College voor Osteopathie Sutherland en de Academie voor Mesologie. Zijn thesis van 1991 beschreef de werking van het BBRS in relatie tot therapie.