Webinar over mesologie

Nieuwsgierig naar wat mesologie is en hoe het jou kan helpen? Kijk mee met ons webinar.

Op maandag 9 november gaf Robert Muts om 19:00 uur een webinar over mesologie.

Kijk het webinar hieronder terug

Inhoud van het webinar

Mesologie is een alom gewaardeerde vorm van geneeskunde bij patiënten en verschillende werkers in de gezondheidszorg. In mesologie komen twee geneeskundige werelden samen: die van Oost en die van West. Oftewel: die van wetenschap en die van empirie (ervaring). Daaruit voort komt het functioneel kijken en onderzoeken van de mens. Dit is heel iets anders dan de huidige normen van de absolute getallen. Ook is mesologie erop gericht de natuur-als-genezer te ondersteunen, met voeding en natuurlijke geneesmiddelen.

Bekijk hier de pdf met slides die tijdens het webinar zijn toegelicht.

Over de spreker

  • Robert Muts is directeur van het Integraal Medisch Centrum in Amsterdam en directeur van het College voor Osteopathie Sutherland en de Academie voor Mesologie. Zijn thesis van 1991 beschreef de werking van het BBRS in relatie tot therapie.