Webinar over PRI

Nieuwsgierig naar wat PRI is en hoe het jou kan helpen? Kijk mee met ons webinar.

Op maandag 14 december gaf Robert Muts om 19:00 uur een webinar over PRI.

Kijk het webinar hieronder terug

Inhoud van het webinar

PRI, ook wel Past Reality Integration, is een methode in de psychologie die is ontwikkeld door Ingeborg Bosch. Het toont de afweren of blokkades die je in het leven hebt ontwikkeld om te overleven. Deze heb je feitelijk niet meer nodig en staan juist eerder in de weg. Met praktische technieken en tools van de PRI kun je deze herkennen en opheffen. Zo kom je meer in aanraking met je ‘ware zelf’ en kunnen de negatieve ervaringen en emoties verdwijnen.

 

Bekijk hier de pdf met slides die tijdens het webinar zijn toegelicht.

Over de spreker

  • Robert Muts is directeur van het Integraal Medisch Centrum in Amsterdam en directeur van het College voor Osteopathie Sutherland en de Academie voor Mesologie. Zijn thesis van 1991 beschreef de werking van het BBRS in relatie tot therapie.