Webinar over water

Nieuwsgierig naar hoe water in jouw lichaam kan bijdragen aan een goede gezondheid? Kijk mee met ons webinar.

Op maandag 11 januari 2021 gaf Robert Muts om 19:00 uur een webinar over water.

Kijk het webinar hieronder terug

Inhoud van het webinar

Water is onmisbaar voor het leven. Het is nodig voor alle circulatie in je lijf en voor de spijsvertering. Voldoende water in je lijf voorkomt een hele reeks van klachten en aandoeningen. In dit webinar gaan we o.a. in op de volgende vragen: wat doet water in je lichaam? Hoe werkt water in je spijsvertering? Hoeveel water moet je drinken? En waar is het allemaal goed voor?

Bekijk hier de pdf met slides die tijdens het webinar zijn toegelicht.

Over de spreker

  • Robert Muts is directeur van het Integraal Medisch Centrum in Amsterdam en directeur van het College voor Osteopathie Sutherland en de Academie voor Mesologie. Zijn thesis van 1991 beschreef de werking van het BBRS in relatie tot therapie.