Webinar over corona en vaccinatie

Wil jij alles weten over corona en vaccinatie? Kijk mee met ons webinar.

Op maandag 8 februari 2021 gaf Robert Muts om 19:00 uur een webinar over corona.

Kijk het webinar hieronder terug

Inhoud van het webinar

Wat is het Covid-19-virus? Wat doet het in je lichaam? Wat is een vaccinatie? Welke mogelijkheden zijn er? Is een vaccinatie veilig? Hoe werkt het met de verschillende vaccins? Welke oplossingen heeft je eigen lijf? Hoe kun je daaraan werken? In dit webinar krijg je antwoord op al deze vragen. Inclusief een aantal tips over hoe je je weerstand kunt optimaliseren, hoe je zekerder door de tijden heen komt en hoe kennis de rust kan bewaren.

Bekijk ook de pdf met slides die tijdens het webinar zijn toegelicht.

Over de spreker

  • Robert Muts is directeur van het Integraal Medisch Centrum in Amsterdam en directeur van het College voor Osteopathie Sutherland en de Academie voor Mesologie. Zijn thesis van 1991 beschreef de werking van het BBRS in relatie tot therapie.