Ter overname: Osteopathiepraktijk in Gouda

Ter overname: goedlopende Osteopathiepraktijk in Gouda met eigendoms aandeel van een multidisciplinair medisch centrum. 

Na meer dan 40 jaar praktijk, waarvan 28 jaar als osteopaat ga ik het wat rustiger aan doen en is mijn aandeel van Osteopathie Gouda te koop. Het is een kosten maatschap met 1 collega osteopaat. De praktijk is gevestigd in een mooi, rijksmonumentaal oud schoolgebouw welke wij in 2009 volledig duurzaam hebben gerestaureerd.

Mijn aandeel in dit pand is tevens ter overname (22,5 aandeel % in een maatschap met de collega osteopaat en de architect), het pand is indertijd privé gekocht in box 3, volledig verhuurd met langlopende contracten, mooi rendement waardoor de lasten hiervan feitelijk door de huurinkomsten worden gedragen. Kan dus als een goede pensioensvoorziening worden gezien, vermogen opbouwen etc.

Voor inlichtingen: Hans Jacobsz Rosier, mobiel nummer: 06-55306546, e-mailadres: jacobsz@xs4all.nl.

www.osteopathiegouda.nl – www.degoudsepraktijk.nl