Nascholing / Perpetuum

Onder de naam Perpetuum gaan onze postacademische cursussen weer van start. Vanaf 2022 zullen we een reeks cursussen gaan verzorgen in ons gebouw in Amsterdam aan de Contactweg. De cursussen worden verzorgd door onze docenten en bekende osteopaten uit binnen- en buitenland. De cursussen worden voor accreditatie voorgelegd aan het NRO en NOF en worden uiteraard voorzien van het nodige cursusmateriaal. Soms zullen we een avonddiner eraan koppelen, om in ontspannen sfeer verder te filosoferen over ons prachtige vak.

We kunnen alvast de data bekend maken dat Paolo Tozzi heeft toegezegd naar Amsterdam te komen dus zet dit alvast in je agenda:

  • 20 t/m 22 mei, Paolo Tozzi

The osteopathic approach to fascia

  • 11 t/m 13 november, Paolo Tozzi

The fluidic model in the osteopathic field

Uiteraard brengen wij je z.s.m. op de hoogte van de prijzen, inschrijvingen, accreditatie, enz. Voor de komende jaren wordt het programma van Perpetuum momenteel samengesteld.

Inloggen

Wachtwoord vergeten?