Webinar over het nut van virussen

Wil jij alles weten over het nut van virussen? Kijk mee met ons webinar.

Op maandag 12 april 2021 gaf Robert Muts om 19:00 uur een webinar over het nut van virussen.

Kijk het webinar hieronder terug,

Inhoud van het webinar

Virussen zijn zo oud als het leven op aarde. Waar komen ze vandaan? Wat doen ze in de biologische wereld? Virussen zitten zowel als onderdeel als ook als organisme in ons lijf. Wat doen ze daar? Zijn virussen schadelijk of nuttig? Dit en meer leer je in ons webinar.

Bekijk ook de pdf met slides die tijdens het webinar zijn toegelicht.

Over de spreker

  • Robert Muts is directeur van het Integraal Medisch Centrum in Amsterdam en directeur van het College voor Osteopathie Sutherland en de Academie voor Mesologie. Zijn thesis van 1991 beschreef de werking van het BBRS in relatie tot therapie.