Webinar: Natuurwetten

Wil jij alles weten over Natuurwetten? Kijk mee met ons webinar.

Op maandag 11 oktober 2021 gaf Robert Muts om 19:00 uur een webinar over de Natuurwetten.

Kijk het webinar hieronder terug

Inhoud van het webinar

De natuur doet veel, overwint alles en gaat altijd door. Wat zijn de natuurlijke wetten, die ook in ons lijf doorwerken? Wat zijn daarvan de handige weetjes? Vechten we tegen de natuur of gaan we mee met de stroom? Wat kunnen we leren van eenvoudige natuurwetten?

Bekijk ook de pdf met slides die tijdens het webinar zijn toegelicht.

Over de spreker

  • Robert Muts is directeur van het Integraal Medisch Centrum in Amsterdam en directeur van het College voor Osteopathie Sutherland en de Academie voor Mesologie. Zijn thesis van 1991 beschreef de werking van het BBRS in relatie tot therapie.